Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól....$$$$
Sziasztok !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon megbízható ápolt átlagos valós nyitott párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós rendszeres esetleg alkalmi találkozásokra együttlétekhez kényeztetéshez. Ha érdeklődésedet felkeltettem és szívesen vennétek egy borotvált nagyobb intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzenetet és adok elérhetőséget. Köszi !
Ápolt kulturált diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon megbízható ápolt átlagos valós nyitott párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét tartós rendszeres esetleg alkalmi találkozásokra együttlétekhez kényeztetéshez. Ha érdeklődésedet felkeltettem és szívesen vennétek egy borotvált nagyobb intimmel rendelkező férfi társaságát írjatok privát üzenetet és adok elérhetőséget. Köszi !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...

Holnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens férfi érdekel!
Sziasztok,formás csajjal randiznék aki hosszabb távra keres megbízható partnert.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Debrecenben keresek 45 -55 csinos hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Ma este ràérő pàr esetleg?
Mindkettőtök örömére?
Bp,Dél- buda,Fejér megye.
Mindkettőtök örömére?
Bp,Dél- buda,Fejér megye.
40feletti bisex párral ismerkednék
Értelmes, bartátkozni IS akaró párok ismerettségét keressük lehetőleg hosszú távra

Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
Sziasztok! Nyugdíjas hölgyet kényeztetnék, például szívesen nyalnék. Párokhoz is szívesen csatlakoznék
Idősebb hölgyekkel ismerkednék meztelenkedés, maszti, szex

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !