Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
40 feletti csalàdos, vagy magànyos úrral ismerkednék, baràtkoznék,nem feltétlenül homo célokkal,de közös gondolatokkal, esetleg tervekkel,vagy csak eszmecserével...
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Debrecen környéki párral ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üzeneteket várunk.
Sikeres keresgélést mindenkinek.
Privát üzeneteket várunk.
Sikeres keresgélést mindenkinek.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

50+ hölgyel,parral ismerkednék,találkoznék!Somogy-Zala-Baranya!
Sziasztok,formás csajjal ismerkednék ha lehet hosszabb távra.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.39 éves pasi vagyok .
+60+70-es hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra,a 8 kerületből,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!
40 pluszos párral ismerkedem a hölgy örömére.
50+hazasparral ismerkednenk, mind két részről hetero 55ill 58eves házaspár vagyunk!
Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Hatvanas férfiként ötvenes vagy hatvanas párok barátja lennék hetero alapon.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
sziasztok
55+ házaspárral ismerkednék pest megyében.
55+ házaspárral ismerkednék pest megyében.
+60+70-es hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra,a 8 kerületből,testalkat nem számít!!,...,keress privátban!