Sziasztok!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (+70km). Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok adatlapomon megjelölt címre. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diplomás diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (+70km). Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok adatlapomon megjelölt címre. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!
Párt szopatnék
Párt szopatnék
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Kecskeméten ismerkednék idősebb hölgyel
40éves férfi vagyok
40éves férfi vagyok
Sziasztok !
Holnap ( Péntek) estére Szekszárdon párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexkapcsolatra. Üzenetet privátba várom ! Köszi !!
Holnap ( Péntek) estére Szekszárdon párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexkapcsolatra. Üzenetet privátba várom ! Köszi !!
Üdvözletem, várom hölgyek levelét akik kényeztetésre vágynak ebben a rohanó világban. Olvass adatlapot és írj bátran.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Ceglèd ès környèkèn hölgyel ismerkèdnék! I Tàrsamat keresem !!!!
Sziasztok. Ma este van esetleg pàr,aki nyalatna,szopatna?
Apolt,igényes,40 es pasi vagyok. Utazni tudok.
Bp és környéke.
Masteroftits@citromail.hu
Apolt,igényes,40 es pasi vagyok. Utazni tudok.
Bp és környéke.
Masteroftits@citromail.hu
Sziasztok! Borsodban keresünk 1pasit aki szívesen ismerkedne 40-es párral. Irjatok!
Sopronban ismerkednék!
Sziasztok, ismerkednénk hozzánk hasonló korú,alkatú párral.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok !
Ma este éjjel Szekszárdon párral házaspárral találkoznék. Választ privátba !
Ma este éjjel Szekszárdon párral házaspárral találkoznék. Választ privátba !
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !