Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Kedves, barátságos, hölgyekkel ismerkednék... Tartós kapcsolat sem kizárt...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Ki szopatna ma? Kocsiban vagy nálad.
Ma estére keresünk párt vagy pasit .farok max 16 cm annál nagyobb nemérdekel.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
Sziasztok !
Délutáni kellemes talihoz párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon tabumentes együttlétre kényeztetésre. Üzenetet privátba várom.
Délutáni kellemes talihoz párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon tabumentes együttlétre kényeztetésre. Üzenetet privátba várom.
Kecskeméti párt keresek lehet biszex is
Május 10-12-ig Balatonfüred mellett leszünk egy privát birtokon kettesben párommal. Keresnénk ez időszak alatt pár órára ide utazni tudó 40-es hozzánk hasonlóan művelt, igényes párt, esetleg szóló sportos potens pasit kizárólag heteró alapon, egy kis közös jakuzzizáshoz, szaunázáshoz, közös gabalyodáshoz. A többit privátban, ha valakiknek felkeltettük az érdeklődését.
Sziasztok!
Hölgyel, párral ismerkednék Bp.n
40es aktiv pasi
helyem van
Hölgyel, párral ismerkednék Bp.n
40es aktiv pasi
helyem van
Keresünk korunkbeli párt! 50+
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk csinos felesegem oromere!pocak bajusz kizáró ok!30-35!esetleg part hpart noi bi elfogadott de nem feltétel!szabolcs megye előny!
Sziasztok! Holnap(szombat) estère keresek pàrt vagy holgyet!
Sziasztok! Plusz 1 párt keresünk XXI. kerületi házibuliba, ma estére. Eddigi felállás 2 pasi, 1 nő!
Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Párként keresünk bevállalós biszex női beszállót. Mivel erre kevés az esély, szívesen ismerkedünk nagyfarkú biszex pasival, illetve shemaillel is
Párként keresünk bevállalós biszex női beszállót. Mivel erre kevés az esély, szívesen ismerkedünk nagyfarkú biszex pasival, illetve shemaillel is