Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! 05.21. (szombatra) programot keresünk(csak párt) a bemutatkozásunkban leírtak alapján. Utazni tudunk,szállásfoglalás sem jelent problémát. Privát üziket várunk!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van. Privátban írjátok!
szia, én egy külföldön élő szex imádó., Napi több együttes re vágyó, szép mérett hely (lásd profilom) magyar férfi vagyok, 46 éves sportos tesztalkatú dolgozó és rendeltetett közöttük. Nagyon szeretnék egy kapcsolatot 3 singol év után! Olyan lányt keresek akinek van kedve ki költözni hozzám, rengeteget szexelni.de ugye abbol nem lehet megélni! van helyem gyárban ... csomagolasi könnyű munkára ha hosszú távon szeretnél !! és megállapíthatod a jövődet !! hasznos a kellemessel. - napi jó szex - jó ételek - boldogság - vásárlás - rugalmas életvidám emberek között élni. elérhetőségemet, arc és test képek a válaszod után megadom.
email gallorob75@gmail.com
szia, én egy külföldön élő szex imádó., Napi több együttes re vágyó, szép mérett hely (lásd profilom) magyar férfi vagyok, 46 éves sportos tesztalkatú dolgozó és rendeltetett közöttük. Nagyon szeretnék egy kapcsolatot 3 singol év után! Olyan lányt keresek akinek van kedve ki költözni hozzám, rengeteget szexelni.de ugye abbol nem lehet megélni! van helyem gyárban ... csomagolasi könnyű munkára ha hosszú távon szeretnél !! és megállapíthatod a jövődet !! hasznos a kellemessel. - napi jó szex - jó ételek - boldogság - vásárlás - rugalmas életvidám emberek között élni. elérhetőségemet, arc és test képek a válaszod után megadom.
Sziasztok. Befogadó párral ismerkednék. Normalis,kedveség és intelligencia legyen.
Holnap Nagykáta strand extrém szex velem!
Hölgyeim? Kis izgalom holnapra?
Hölgyeim? Kis izgalom holnapra?
Kecskeméten keresek jó melles nőt mert cicit szeretnék gyúrni és szopizni!Írj privátban Kor nem számít lehet lány ,nő,kismama,nagymama!

Sziasztok,formás hölgy,jó fej pár társasága lennék rendszeres tandikon.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Egyedül élő budapesti, kulturált, ápolt férfi keres hölgyet vagy párt hétvégi kellemes időtöltéshez. Péntek, szombat, vasárnap... ahogy tetszik...

Sziasztok!
Csütörtök esti talihoz pár házaspár hölgy Szekszárdon? Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok. Ha ismerkednek írjatok privátba.
Csütörtök esti talihoz pár házaspár hölgy Szekszárdon? Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok. Ha ismerkednek írjatok privátba.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Ma estére keresek ,komoly szàndékú alàlkozni is merő pàrt,akàr mindkettőtök örömére.Utazni tudok.Telefonszàmot privàtban adok,jelezve ezzel is a komoly szàndékot részemről.