Sziasztok
Szombat estére keresek hölgyet vagy párt…
Moto
Szombat estére keresek hölgyet vagy párt…

Moto
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Olvassatok és értsetek!
Sziasztok! Olyan párt keresek ahol a férj kis mérete vagy más ok miatt nem tudja kielégíteni a párját vagy csak szeretnének újdonságot. Kipróbálhatnánk a két farok egy punciban dolgot vagy cuckoldot

Sziaasztok!
05.21-22 én Egerszalók Hotel Solaris ban leszünk ha valakik elcsábitanának eg többesre az jó lenne
05.21-22 én Egerszalók Hotel Solaris ban leszünk ha valakik elcsábitanának eg többesre az jó lenne
60 éves, ápolt, budapesti férfi keres hasonló korú hölgyet rendszeres kapcsolatra. Tudok beszélgetni..., helyesen írni... és a szexen kívül egyéb programok is érdekelnek.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok!
Szombat estére keresünk egy hetero párt.
Helyünk van. Aktushoz gumit használunk.
Szombat estére keresünk egy hetero párt.
Helyünk van. Aktushoz gumit használunk.
Kedves part not keresunk ill macis pasit
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Sziasztok!
Tisztelettudóan írtam nektek, de semmi válasz... :( (Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 13:25
Tisztelettudóan írtam nektek, de semmi válasz... :( (Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Olvassatok és értsetek!
Olvassatok és értsetek!
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok
Szombatra estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek…
Moto
Szombatra estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek…

Moto
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres együttlétekhez,párhoz is beszállnék.Bajai diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Ma este párral hancúroznánk..utazni tudunk
Lesz ma Fónyód mellett egy buli, gyertek el...ha érdekel keress priviben.
(Ez egy válasz 2020parospar üzenetére (2022. 05. 21. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Elsősorban hetero vagy kezdő bi férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Masszázst, orális játékokra hölgyet párt keresek. Kecskeméten