Sziasztok. Péntek estére keresünk párokat
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

-kecskeméti biszex párt keresek
Körös menti nyaralóba pár keres pár(oka)t holnap/vasárnapra közös nudizásra, nem feltétlenül szexre. Privát üzenetet kérnénk : )
Masszázst, orális játékokra hölgyet párt keresek. Kecskeméten
Elsősorban hetero vagy kezdő bi férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Lesz ma Fónyód mellett egy buli, gyertek el...ha érdekel keress priviben.
(Ez egy válasz 2020parospar üzenetére (2022. 05. 21. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este párral hancúroznánk..utazni tudunk
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt smile . Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres együttlétekhez,párhoz is beszállnék.Bajai diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok
Szombatra estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek…
Moto
Szombatra estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek…

Moto
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok!
Tisztelettudóan írtam nektek, de semmi válasz... :( (Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 13:25
Tisztelettudóan írtam nektek, de semmi válasz... :( (Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 05. 18. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.