Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

fiatal feminin fiúként keresek az idősebb korosztályból hölgyet vagy párt
a nagy mellbimbóudvar előnyt jelent

Pesten keresem 45 feletti bi párt tabumentes szexhez hellyel rendelkezöket
Sziasztok!
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem!
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !
Puszi:
Konci
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem!
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !

Puszi:
Konci
Sziasztok! Hölgy ma Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok.!
kecskeméti párt keresek lehet biszex is.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös szimpátia esetén tartósan és rendszeres találkozásokhoz. Ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok ha szívesen ismerkednétek és találkoznátok írjatok privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket.
Ismerkednék Szekszárdi átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral hölggyel kellemes diszkrét együttléthez kölcsönös szimpátia esetén tartósan és rendszeres találkozásokhoz. Ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok ha szívesen ismerkednétek és találkoznátok írjatok privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket.
Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok! Nem mára, vagy holnapra keresünk partnert, inkább hosszabb távra. 60+ plusszos házaspár vagyunk, kevés, de kellemes tapasztalattal, olyan párt keresünk, akivel baráti kapcsolat is összejöhet, kirándulás, főzőcske, stb. Van egy kedves 50 éves barátunk, aki erről az akciónkról nem tud, de biztosan örülne neki. Hasonló filigrán hölgyre gondolunk, az intim szőrzet előny.
Sziasztok. Péntek estére keresünk párokat
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

-kecskeméti biszex párt keresek