Sziasztok.Tágítós játékokat és punciöklözést kedvelő hölgyet keresek.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok,Bajai diszkrét független pasiként formás hölgy partnerrel ismerkednék ha lehet hosszabb távra,de alkalmi randi is lehet.
Sziasztok!
46 éves rosszfiús külsejű pasi,érdekel valakit?
46 éves rosszfiús külsejű pasi,érdekel valakit?
Kecskeméten keresek nagymellű nőt,lehet nagymama is ! Lehetsz idősebb is csak legyen nagy melled amit gyúrhatok egy mellmániás!Írj privátban!
Kecskeméten keresek nagymellű nőt,lehet nagymama is !Írj privátban!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú, biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Ki szopatna ma Tatabánya, Tata környékén?
Állandó, diszkrét, budapesti partnert keresek, gyengéd, érzéki együttlétekre. Havi pár alkalomra
Mindenféle megoldás érdekel

Mindenféle megoldás érdekel

Ma este hellyel rendelkező sármos, udvarolni tudó férfit keresünk hölgyünk kényeztetésére.
Még várjuk az ajánlatokat
Még várjuk az ajánlatokat
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Sziasztok, 40 feletti párt keresek, Baráti szexkapcsolatra, privátban ismerkednék!
Üdb diszkrét ápolt nagyméretü roma pasi vagyok.sok és sürü spermával rendelkezem.szintén diszkrét és ápolt párhoz csatlakoznék 3 mas örömökre. Nem mindenkivel és nem mindenáron kerese
Szép jó reggelt.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát, esetleg.
Ha erre a kiírásomra felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát, esetleg.
Ha erre a kiírásomra felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.

Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Igényes pasi ismerkedne
Sziasztok !
Megbízható korrekt átlagos párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra kellemes együttléthez kényeztetéshez. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb mérettel. Írj privát üzenetet ahol adok elérhetőséget és megbeszélhetjük a részleteket.
Megbízható korrekt átlagos párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon tartós diszkrét kapcsolatra kellemes együttléthez kényeztetéshez. Ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok borotvált nagyobb mérettel. Írj privát üzenetet ahol adok elérhetőséget és megbeszélhetjük a részleteket.
Sziasztok! Bi párt keresek Szombathelyen, orális kényeztetésre. Mindenki örömére! Helyem van! Privátban írjátok!
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...