Sziasztok !
Ma esti kölcsönös öromszerzésre ismerkedésre pár házaspár hölgy Szekszárdon ? Írj privát üzit ha érdekelné.
Ma esti kölcsönös öromszerzésre ismerkedésre pár házaspár hölgy Szekszárdon ? Írj privát üzit ha érdekelné.
Hello
Szombat (06.18) délutánre vagy egész estére keresek hölgyet kölcsönös örömszerzésre, délpesten. (Nagy cicik előnyben de nem feltétel ) Ha érdekel akkor küldj üzenetet
Szombat (06.18) délutánre vagy egész estére keresek hölgyet kölcsönös örömszerzésre, délpesten. (Nagy cicik előnyben de nem feltétel ) Ha érdekel akkor küldj üzenetet
Sziasztok.18.-a Szombat estére keresek Bp-i párt ,elhanyagolt hölgyet, anyucit
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Feleség? Milf? Ismerkedés?
40 feletti hölgyet keresek, szabadidő kellemes eltöltéséhez!
Sziasztok,formás hölggyel,kellemes párral randiznék.Bajai diszkrét,független pasi vagyok.
Sziasztok
Holnap csütörtökön Balatonfüzfő környékén napközben kényeztetnék hölgyet .
a balaton közepén
Holnap csütörtökön Balatonfüzfő környékén napközben kényeztetnék hölgyet .
a balaton közepén
kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Szekszárdon ma esti kellemes diszkrét talihoz pár házaspár hölgy egy ápolt mindenre nyitott kulturált nagyobb mérettel rendelkező férfival ?
Szekszárdon ma esti kellemes diszkrét talihoz pár házaspár hölgy egy ápolt mindenre nyitott kulturált nagyobb mérettel rendelkező férfival ?
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony rendes fiú vagyok.

Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
+60+70-es hölgyet,párt keresek!!,..,hosszú távú diszkrét kapcsolatra!,..,testalkat nem számít!,..,nagy lógó cici,nagy popsi,..,nagy szőrös punci!! Keress privátban!!
Szia.,Sziasztok.
Ápolt nős férfi ismerkedne.
Ápolt nős férfi ismerkedne.
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Sziaasztok! Szívesen csatlakoznák párokhoz akár 60-70 + sokhoz illetve 50- 60-70+hölgyekhez.

sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
fiatal/os házaspárral találkoznánk Pécsen
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.