Sziasztok! Pár ismeretségét keressük péntek vagy szombati (24.-25.-e)huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Balatonaligánál vitorásomra keresek nudizi hölgyet, párt 60as pasi
Balaton déli partján ismerkednék egy egyedülálló nővel! Független negyvenes, önmagára igényes, sportos pasi vagyok.
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.40 feletti ha lehet.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Ismerkednék hölggyel.40 feletti ha lehet.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

50+ párral ismerkednék!Normális,megbízható férfi vagyok!
Nyugdíjas hölgyet keresek napközbeni kényeztetésre. Párthoz is szívesen csatlakoznék
Sziasztok,ha lehet hosszabb távra,de nyári kalandra,alkalmi randihoz ismerkednék formás hölggyel,jó fej párral.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Hellyel rendelkező budapesti kulturált férfi keres ázsiai barátnőt.
Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Sziasztok! Hōlgyet, párt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és kōrnyéke!
Sziasztok, 40+ nőt keresek ismerkedésre, beszélgetésre...
Inkább szubmisszívet, örülnék, ha kislányos, zavarbahozható lelkületű lennél, viszont nem szégyenlős... Ha egymást keressük írhatsz itt is, vagy a receptrefelirva@gmail.com-ra.
Inkább szubmisszívet, örülnék, ha kislányos, zavarbahozható lelkületű lennél, viszont nem szégyenlős... Ha egymást keressük írhatsz itt is, vagy a receptrefelirva@gmail.com-ra.
Sziasztok
fiatal pár vagyunk és idősebb párral vagy nővel ismerkednénk. Nagy bimbóudvar nagy punci előny! nudizás, egymás előtti vagy párcserés szex a cél.
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek egyedül. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Sziasztok! Még mindig keressük igényes partnerünket. Kérlek olvass adatlapot. Szép estét!
Sziasztok! Biszex párt keresek Szombathelyen, baráti kapcsolatra. Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező férfi keres párt közös szórakozásra. Biszex lehetséges.
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek hölgyet vagy párt.
Hölgyet keresnénk párommal 3 nak kölcsönös örömszerzésre Tatabánya környékén
Kecskeméten keresek szexéhes nőt aki szeret gátlástalanul szexelni.Fiatal középkorú vagy idősebb vagy nem gond csak tiszta legyél. Irj privátban!