Csepeli hölgyet kényeztetnék
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,Bajai független diszkrét pasi vagyok,formás hölgy vagy jó fej pár társasága lennék.
Sziasztok !
Szekszárdi ráérő pár házaspár hölgy ma esti ismerkedéshez találkozáshoz ? Írj privát.
Szekszárdi ráérő pár házaspár hölgy ma esti ismerkedéshez találkozáshoz ? Írj privát.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok!
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Ma este 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. A hely biztosított Pécsett.
Sziasztok idösebb páral vagy bi pasival ismerkednénk Györiek vagyunk helyünk kocsink az nincs .Pasimat kell meg dugni elöttem .Párnál csak saját dugás
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok!
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Szia , Sziasztok !

Sziasztok ,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, ,csajszit .a többit privin megbeszéljük
Sziasztok!
belevalo holgyet, part keresnek diszkreten
Sziasztok ,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, ,csajszit .a többit privin megbeszéljük

Sziasztok! Pár ismeretségét keressük szombati huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Tegnap voltam orvosnál és azt mondta minden rendben van fent is lent is sőt azt mondta hogy alul a koromhoz képest nagyon is fickós. Csak fogyózni kellene.
De azt mondták a tudós emberek a szex jobban fogyaszt mint a diéta. Ezért Sopron és környékén fogyni vágyó hölgy partnert, párt keresek közös izzadáshoz, zsír égetéshez fogyáshoz.
Szeretnék újra fitt lenni, ha te is akkor tegyünk érte pusztán orvosi rendelésre.
De azt mondták a tudós emberek a szex jobban fogyaszt mint a diéta. Ezért Sopron és környékén fogyni vágyó hölgy partnert, párt keresek közös izzadáshoz, zsír égetéshez fogyáshoz.
Szeretnék újra fitt lenni, ha te is akkor tegyünk érte pusztán orvosi rendelésre.
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…