Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra
Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni / ilyen párok keressen ha lehet ! Közelből persze !!!

Idősebb párhoz csatlakoznék.
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
Kalandot keresünk a hétvégére.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
Sziasztok,hosszabb távra keresnék formás hölgyet,jó fej párt rendszeres randikhoz.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok,hosszabb távra keresnék formás hölgyet,jó fej párt rendszeres randikhoz.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Nő t part keresek kor alkat nem számít
kecskeméti párt keresek
Csepelen idős hölyget kényezetetnék
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra Budapestről,..,írj bátran!!
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
40 és 50 felett is ki elégiteném egy hölgy vágyát minden téren.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Fiatal kedves feminin fiú vagyok. Nagy mellbimbóudvaros lányt vagy párt keresek. 40-60 korosztály éredekel leginkább
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!