40 és 50 felett is ki elégiteném egy hölgy vágyát minden téren.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Mozi,vacsora/ebéd, szinház, kikapcsolódás, extrém szex,
gyengéd odaadással szeretkezés, erotikus együtlét, stb..
Nem hiszem hogy nincs ilyenre vagy ilyesmire vágya
ebben a korosztályban hölgynek.
Ha van ilyen, ne habozzon, keressen fel bátran, állok rendelkezésére.
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok! Kedden, vagy szerdán délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Párt keresnénk , hosszútávban gondolkodunk! Privi!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ha valaki szopatna az írjon. Diszkréció egészség adott elvárt. Ha anoním névtelenül, arctalanul szopatnál akkor lakás glory hole is lehet, de anélkül simán is. Ha csak szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek azbis oké. De ha csak kivernéd miközben nézlek azt is szeretem. Hely van Bp. 41 éves magas férfias vagyok
Szép napot ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Sziasztok! Ápolt jóképű kultúrált vastag intímű férfi ápolt hölgyet párt keres nem egy alkalomra extra perveziók nélkül. Képeim adatlapom van fent írjatok és beszéljünk!
Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra !?!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni / ilyen párok keressen ha lehet ! Közelből persze !!!!!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
A mai napon párt fogadnánk.
Estét! Érett hölgy partneremet keresem (50+) Autós kalandra, vagy ha van helyed szívesen utazom. Gyöngyös max 80 km-es körzetében. Ha felkeltettem érdeklődésedet jelezd felém

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Szép estét ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra. Helyem is akad ha úgy adódik.
Ma este --- > Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Ismerkednenk kalandoznank ma este bi holgyel párral
Párt keresnénk , hosszútávban gondolkodunk! Privi!