Masszázs! Érettebb hölgyeket szívesen masszírozok otthonukban, kizárólag a hölgy örömére, elsősorban Szigetszentmiklósi régióban. Keressetek bizalommal!
Sziasztok
Párokkal ismerkednénk Győr környékéről párcserés sexre..
Nem csak 1 alkalmat szeretnénk,akár baráti kapcsolat is kialakulhatna.
Párokkal ismerkednénk Győr környékéről párcserés sexre..
Nem csak 1 alkalmat szeretnénk,akár baráti kapcsolat is kialakulhatna.
Sziasztok !
Ma este lenne ráérő Szekszárdi nyitott pár házaspár hölgy akik szívesen ismerkednének találkoznának ? Üzenetet privátba várom.
Ma este lenne ráérő Szekszárdi nyitott pár házaspár hölgy akik szívesen ismerkednének találkoznának ? Üzenetet privátba várom.
Vastag erősebb méretű normális,ápolt,kedves jóképű férfiként,ismerkednék,ápolt,hölgyel,párokkal 30 év felett. Úgy gondolom,és tisztelet a kivételnek 30 fölött a többség komolyan is gondol egy ilyen jellegű szexuális kapcsolatot. Örülnék,ha írnál,írnátok,extra pervezióm nincs,szeretem az erotikát a szexet,mint mindenki. Képeim vannak fent,ha érdemesnek találtok,és szeretnétek ismerkedni velem írjatok. Mindenkinek sikeres keresést!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Kölcsönös francia vagy egyoldalu orLra keresek ffit párt
Sziasztok 10.14 Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Nógrád,Heves,Pest megyékben ismerkednék 40 fölötti hölgyekkel,asszonyokkal,párokkal , akik nyitottak ,kíváncsiak és merészek! Pm.-ben mindent meg beszélünk ...40 AZ ÚJ 20...
Tata, Tatabánya, ki szopatna ma?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni

Sziasztok
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Sziasztok,
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Pest megyében ismerkednék 50 feletti párral vagy szoló hölggyel.duci kövér alkat előny.
Pest megyében ismerkednék 50 feletti párral vagy szoló hölggyel.duci kövér alkat előny.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások!
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !