sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok.10,29 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
40 feletti elhanyagolt férj vagyok partnert keresek hosszú távra esetleg házibaràt lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
50 60plusszos párt keresek minden jóra. Lehet bisex is. Részletek privátban
Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!!!!! Csak a közelből keresek !!! Diszkrét vagyok !!!!
Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok sokaig nyalni
Kecskeméten nagymellű nőt csöcsörésznék! Írj privátban!
Unatkozó hölgyet keresek, ma is ráérek.
Èrettebb hölgyet, Szigetszentmiklós vagy környéki otthonában masziroznèk. Svéd, talp masszázs. Igény szerint lazítás is lehet. Hölgy örömère
40 feletti el hanyagolt anyukát feleséget kényeztetnék minden téren
a környékemen rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
a környékemen rendszeresen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
Budapesten szopnék vagy kézzel megfejnék valakit. Helyem van. Ha csak kivernéd előttem az is ok. Férfias magas pasi vagyok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot ( bi ok /) Házibarát is lehetek … hosszútávra !!!
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Nem vagyok függelten….Ismerkednék hölggyel….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali……..ami alakul….irjatok……szép vastag…
ziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölggyel ismerkednék ! 48 èvès Cegledi fèrfi vagyok ! Pàrom keresem a nagy világba !!!! Ismerkedjünk ! Szeretek minden jot!!!
házibarátja lennék +60+70-es párnak!!,..,keress privátban!!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !