Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Privát buli Almádiban
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Hetero vagy Bi pasi aki szopatna?
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Napközben keresek erotikára bp-i hölgyet.párt,esetleg swinger látogatásra is ! Teljes diszkréció, alkalmi jelleg is kezelhető.
Sziasztok független erett igazán nagy puncival rendelkező novel ismerkednek akar hoszu távon régi nagy álmom egy ilyen kaliberű nő aki imádja a minőségi oklozest tágítos játékot főleg ha nyalják közben csak komoly szándékú nő írjon estleg házaspár meretem 18/7
kecskeméti párt keresek

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok Zala megyei novel ismerkednek extrém tag punci popsi játékokra imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.