Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra Győri legyen.
Vastag intim méretű ápolt normális férfiként keresek egy kedves párt 40 év felett,ez fontos,és elnézést a fiatalabbaktól,de ez a korosztály az akik közül komolyan gondolják az ismerkedést. haza adatlapom és a fotóim meggyőztek kérlek írjatok,hátha egymást keressük.Én komolyan gondolom! Mindenkinek szerencséd keresést!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.

Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában. Talp, svéd, relaxáló, és igény szerint egy kis extra is lehetséges
Oralis jatekokra keresek barkit kor alkat nem számít
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek hasonló paraméterű hölgyet,esetleg párt.
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Ma este ki szopatna Tata, Komárom környékén?
Sziasztok! Korban és testalkatban hozzánk illő partnereket keresünk az adatlapunkon feltüntetettek szerint. Nem egyalkalmas kalandokat keresünk. Kérjük, hogy privát üzenetet írjatok!
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy, aki hosszabb távra szeretne állandó partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ma estére bevallalós párt keresünk, vagy buli meghívást is elfogadunk!
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Sziasztok.
Ma este Gödöllőn szívesen találkoznánk intelligens,kedves passzív biszex férfivel vagy párral egy kellemes estére.Kizárólag az adatlapunkon megadott infók alapján keress!Ha tudsz maszírozni az nem baj.... A hölgy hálás lesz érte. smile Borotváltság,ápoltság alap,dohányzást nem igazán toleráljuk.Csak jó kommunikációval,fotóval tudunk komolyan venni.
Szép napot!
Ma este Gödöllőn szívesen találkoznánk intelligens,kedves passzív biszex férfivel vagy párral egy kellemes estére.Kizárólag az adatlapunkon megadott infók alapján keress!Ha tudsz maszírozni az nem baj.... A hölgy hálás lesz érte. smile Borotváltság,ápoltság alap,dohányzást nem igazán toleráljuk.Csak jó kommunikációval,fotóval tudunk komolyan venni.
Szép napot!
Sziasztok!
Nőt keresünk 3as gabalyodáshoz a férfi örömére, szülinapi " meglepetés" lenne.
Nőt keresünk 3as gabalyodáshoz a férfi örömére, szülinapi " meglepetés" lenne.
Szolnok megyei pár,hölgy,tali esetleg autoban is
Vas megyéből keresek nöt lányt anyukát laza szextalikhoz!
Búvóhely van
Búvóhely van