Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
50 év feletti párral vagy hölggyel ismerkednék pesten és pest megyében.Alkat nem számit.
50 év feletti párral vagy hölggyel ismerkednék pesten és pest megyében.Alkat nem számit.
Ismerkednének! Adatlapunk szerint! Csak is Eggymás ellőti sex!
50+os,családos pasiként,kölcsönös szimpátia alapján keresek,hasonló korú,lehetőleg családos hölgyet.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
El hanyagolt anyuka, vagy unatkozó hölgy aki az erotika terén
kalandozna a közelembe annak fel dobnám napjait.
Jelentkezzen bátran.
kalandozna a közelembe annak fel dobnám napjait.
Jelentkezzen bátran.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 40 év felett, reális és ésszerű távolságon belül.
Tatabányán vagy környékén keresem játszótársam.
G-pont masszázsra keresek hölgyet!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Záhony Kisvárda vonalon keresek hölgyt
40 feletti hölggyel ismerkednék, lakás es auto van jeligére

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.