Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt korhatár nélkül tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Haverommal keresűnk hölgyet, privátban ismerkedűnk.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Érett bp-i vagy közeli hölgy-pár diszkrét társaságát keresem... 54/171/71
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Sziasztok.
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 23. hétfő 06:19
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék

Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.

Monor környéken ismerkednék kedves párokkal,hölgyel ...
Gödöllőn és környékén asszonyok lányok párok ?
Sportos kan keres privi !
Sportos kan keres privi !
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Vas és Zala megyében hétvégén hölgyet keresek! Jóképű, intelligens, tiszta, nagy, vastag farkú vagyok! Írj privát üzenetben!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Nem független,50+os pasiként keresek hasonló korú,esetleg idősebb,lehetőleg kapcsolatban élő hölgyet,
rendszeres szex kapcsolatra. Kötöttségektől mentes,diszkrét,szimpátián alapuló kapcsolat.
Esetleg párokhoz is csatlakozom.
Jelentkezni privátban.
rendszeres szex kapcsolatra. Kötöttségektől mentes,diszkrét,szimpátián alapuló kapcsolat.
Esetleg párokhoz is csatlakozom.
Jelentkezni privátban.
Szivesen csatlakoznék bi párhoz tabúmentes szexre
Dunaujváros környékéről, a feleség örömére pasi ???
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok! Esetleg én megfelelnék? Keressetek nyugodtan. Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 10:03
Törölt felhasználó (4661084)

Hello! 40-es pár szeretne ismerkedni pasival. Csak a közelben lévők írjanak! Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre. Privátban tudunk ismerkedni.
Köszönöm