Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??….//
Sziasztok! A napjait, vagy estéit rendszeresen egyedül töltő hölgy barátja/virtuális társa lennék. Ha felkeltettem érdeklődésed lszi írj. Én egy 60 körüli, normális férfi vagyok. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.
46 éves vagyok.
Ismerkednék hölggyel. Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
46 éves vagyok.
Ismerkednék hölggyel. Ha valakit érdekel,irjon,ismerkedjünk.
Köszi
győrben keresek hölgyet szombat estére
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral hosszú távon gondolkodok nem egy alkalomra. Hölgyel komoly kapcsolat is érdekel. Normális kultúrált férfi vagyok nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. További szép napot
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok
19 éves vagyok és szivesen ismerkednék 40-50 körüli nőkkel és esetleg párokkal
Tele vagyok energiával és megannyi lehetőséggel, szóval nyugottan keressetek nyitott vagyok mindenre!
19 éves vagyok és szivesen ismerkednék 40-50 körüli nőkkel és esetleg párokkal
Tele vagyok energiával és megannyi lehetőséggel, szóval nyugottan keressetek nyitott vagyok mindenre!
Holnap estére keresünk pasit,helyünk nincs akár egész éjszakára.
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!!
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy mellű hölgyet keresek Szabolcs megyében vagy párhoz csatlakoznèk ahol a hölgy tagnak nagy cicije van.
Részletek privátban
Érett hölgy vagy pár a Fót-Dunakeszi-Újpest-Rákospalota négyszögből? Diszkréten. Alkalmilag is. Autós is. Nálam is, nálad is.
Sziasztok,Bajai független pasiként formás hölggyel -párral ismerkednék rendszeres randikhoz.
Sziasztok!
50 év feletti párral ismerkednék pest megyében.
50 év feletti párral ismerkednék pest megyében.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!