Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
+60+70-es hölgyet ,párt keresek,hosszú távú kapcsolatra!
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

.
Hölgyek párok Győrből esteleg esti kaland?
Sziasztok!Szexpartnert keresek rendszeres találkozásokra.Helyem van így fogadni tudlak(az adatlapomon ami lényeges első kőrben megtalálod ha további kérdéseid lennének üzenetben szívesen válaszolok).
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel,komolyan gondolom.
Nőt párt ffit keresek oralis jatekokra kor alkat nem számít ma Ózd környékén
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk. Csütörtök nap közbe keresünk egy masszőr pasit pasikat jó mérettel. Helyünk nincs hosszabb távra keresünk. Gödöllőn van egy motel akár ott is talizhatunk. Utazni tudunk vibered legyen
sziasztok. nagy farkú házibarátja lennék 50-es házaspárnak.
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Hajdú, Szabolcs, Borsod). Akár heteró alapon, de akár mindkét fél örömére is. Imádok puncit nyalni ill. punciba mártott farkat is szopni.
Párokhoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Hajdú, Szabolcs, Borsod). Akár heteró alapon, de akár mindkét fél örömére is. Imádok puncit nyalni ill. punciba mártott farkat is szopni.
50 pluszos hölgyel ismerkednék!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok,
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sopronban ismerkednék intelligens párral, rendszeres kapcsolatra. Szívesen lennék házibarátotok, szexuális játékszeretek. (Privi levélben válaszoljatok)
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Orslis jatekokra keresek kor alkat nem számít pár ffit