Nőt párt keresek kor alkat nem számít nnigen jatekokra
Sziasztok! Bi Párral ismerkednék!
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Titkos szexpartnerem keresem hölgy anyuka pár. Szét szeretlek én. Kor alkat nem számít.
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel találkoznék Sopron-Bécs-Hegyeshalom körzetében
Sziasztok Attila vagyok normális ápolt férfi szívesen ismerkednék veletek, fontos számomra a kölcsönös szimpátia,minden kellemes dologban benn vagyok ami mindenkinek élvezetes. Fontos a diszkréció ez a dolog három ember közös titka. Ha ti is így gondoljátok,és tetszenek a képeim,és sz adatlapomon leírtak,örömmel venném,ha válaszolnátok. Örülnék,ha felvennénk a kapcsolatot!
42 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 31-179-71 XL
Sziasztok. Hölgy pár aki el jönne velem bulizni? Csak privátban.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Torkosborzom keresem. Utazni tudok
Szép Estét! 50 - es Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.