Hello a Keleti környékén lányok asszonyok valaki egy cumi?
Jó reggelt.
Méghogy 40 felett nincs igény a szexre.
Ugyan dehogynem.
A jó szex nem kor fügvénye.
40 felett is működik a kémia.
Nem hiszed? Írj rám és én megmutatom.
Nem fogsz csalódni bennem.
Ugyan dehogynem.
Sziasztok miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék.Minden jóra nyitott vagyok. Priviben írj
A hetenn delelotre keresresek oralis játékokra nőt párt ffit kor alkat nem számít
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok! Átlagos párokat keresünk normál testalkattal nem vagyunk egy Barbie és Ken de a szexben igenis jók vagyunk és ez a lényeg. Nem szerelmet keresünk. Ha magatokra ismertek várjuk leveletek.
50es pasi holnap délután este parokhoz csatlakozna tabuk nélkül min3unk örömére Pécsen
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Csepel és környékén
Sziasztok 45 éves hetero férfiként keresek molett nőt elhanyagolt feleséget vagy ilyen párt akihez csatlakozhanék a női fél örömére
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Jó reggelt.
Ugyan dehogynem.
Ugyan dehogynem.

Nőt párt keresek kor alkat nem számít nnigen jatekokra
Sziasztok! Bi Párral ismerkednék!
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Titkos szexpartnerem keresem hölgy anyuka pár. Szét szeretlek én. Kor alkat nem számít.
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel találkoznék Sopron-Bécs-Hegyeshalom körzetében
Sziasztok Attila vagyok normális ápolt férfi szívesen ismerkednék veletek, fontos számomra a kölcsönös szimpátia,minden kellemes dologban benn vagyok ami mindenkinek élvezetes. Fontos a diszkréció ez a dolog három ember közös titka. Ha ti is így gondoljátok,és tetszenek a képeim,és sz adatlapomon leírtak,örömmel venném,ha válaszolnátok. Örülnék,ha felvennénk a kapcsolatot!
42 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.