Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony rendes fiú vagyok.

Sziasztok!
40 feletti párhoz csatlakoznék.
Sopron és környéke!
Üdv. R
40 feletti párhoz csatlakoznék.
Sopron és környéke!
Üdv. R
45 éves szexmanias nő vagyok. Vad belevaló ERDLÉLYI pasik jelentkezését várom. kORHATÁR nélkül. Mindent vállalok akár a havered is! Legyél apolt és diszkrét. jah és nagyon perverz! puszi nektek
Ismerkednék pasikal egy jó hoki egymásnak meg miegymás helyem nincs Győri pasi vagyok élvezzünk együtt
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Üdv Laci
Sziasztok, formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hello ! Yoni intim masszázs hölgyeknek
. ( párok is ! )

Sziasztok! A párom imádja ha 4-es gabalyodásban két férfi kényezteti. Azonban saját bevallása szerint szeretné kipróbálni azt is amikor legalább férfi használja. Imádom ezt a hozzáállását. Ehez keresnénk párokat és férfit.
+60+70-es hölgyet,keresek hosszútávú kapcsolatra!!,..,esetleg párhoz csatlakoznék!!,..,Budapest 8-ker!!,...,keress privátban!!
Sziasztok! Totálisan HETERO, harmincas korosztályú úriember keres magának elhanyagolt hölgyet,aki szereti hogy ha foglalkoznak vele es hosszan kényeztetik!

Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

Autós huncutságra párok?
Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Adatlapom alapján Párral ismerkednék!
Kecskeméten nagymellű nőt keresek szexre!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.