Sziasztok! Szopatna valaki egy idősebb pasit?
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk. Helyem sajnos nincs, de kitaláljuk
Hello! Pasival szeretnénk ismerkedni lehetőleg csak a közelben. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok. Idősebb nőt keresek Zalaegerszegen kényeztetés céljából. Privátban üzenj.
Sziasztok! Orál centrikus Bi Párral ismerkednék!
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! A hétvégére tettre kész párt keresünk akik tudják mit akarnak!
Sziasztok! Még mindig keresünk párt a hétvégére fogadni tudunk!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
61 éves férfi keres kulturált, kedves, az erotika iránt az átlagnál jobban érdeklődő "szexbarátnőt" rendszeres találkozókra.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!!!
55éves pasi ismerkedne,baràtkozna hasonlóval,esetleg pàrral Pest megyéből.Igényes,àpolt,diplomàs vagyok,közös maszti,vagy egyebek.
Autós huncutságra párok ?
Sziasztok!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok, part keresnemk ma estere Godollo kozeleben. A holgy egyenlőre csak nézne, esetleg kinyalható lenne. Csak nem dohányzók. Csak párok.
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint!
Sziasztok, csinos hölgy partnere lennék, ha lehet hosszabb távon.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.