Sziasztok Révfülöpön keresek jó farkú jó fej pasit max 45 én 27 éves srác vagyok
07.23 vasárnap Berényben párokkal ismerkednénk
Ha egy belevalo bevállalós 44-es nagy mellű kell irj rám bizalommal. Hivhattok pasibuliba házhoz. Imádom a több farkat. Kor nem számít . Erdélyiek pasik irjatok gyertek hivjatok.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok. Sziasztok!
holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről Balaton felé?
Zalaegerszegen szopnék most. Hely van.
Ismerkednèk hölggyel, párral
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Heteró férfiként keresgélek hölgyet,párt...ha lehet hosszabb távra.
Sziasztok. 50 pluszos hölgyet ismerkednék!
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Fejermegyében valami?
Egyoldalúan szopnék férfias, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Én vékony, sportos, szopni szerető biszex srác vagyok.

Kaposváron 50 éves nemfüggetlen férfiként keresek diszkrét viszonyt! Hely kell elsősorban hölgyek, párok! De viszonzás nélkül leszophatsz. Privire írjatok.
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem
Szopni imádot is keresek ffit
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ajkán vagy a közelben ma vki?
Sziasztok!
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi, de aktív szerszámot
Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi, de aktív szerszámot