Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Ma és holnap,/szombaton/ Tiszafüreden szopatnék, hölgyet, párt, pasit.
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Sziasztok ápolt normális jóképűnek tartott,bár ez relatív tudom 18/6 méretű (ha ez fontos,de szerintem nem.) Férfiként keresek ápolt,kedves hölgyet párt! A szimpátia,és a közös akarat fontos hiszen csak úgy történnek meg a kellemes dolgok. Szeretek nudizni Délegyre járok rendszeresen,ha van hölgy,vagy pár aki kacérkodik a gondolattal szívesen segítek ebben is. Légy ápolt kedves ,én is az vagyok.
Ma, péntek este, Monor Albertirsa térségében, puncit kényeztetnék, nyalnék, szopatnék, cumiznék!
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Hölggyel ismerkednék, beszélgetnék és meglatjuk a tovabbiakat .....
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Ma este Monor Albertirsa körzetében puncit kényeztetnék, nyalnék, esetleg enyhe bi is bejön!
Sziasztok bi pasi vagyok be csatlakoznák olyan párhoz hol mind a kettőjüket kényeztetni kell szopok nyalóka ujjazok egy gond van helyem nincs és Győrben mert nincs kocsim
Talán könnyebben menne ha a társkeresőt is kitöltenéd. Nem gondolod?
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 13:21

Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok, formás hölggyel ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
sziasztok,hölgyet keresek kortol függetlenül szexre. Isaszegen.