Jászság és környékén keresek 60 év feletti hölgyet esetleg párt erotikus játékokra
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs .

Zalaegerszegen ma pasi kora este?
Sziasztok ! Dunaújvárosban keresek párt ! Akiket szex közben lehetne kukkolni ?! Minden érdekel és mindenki - mindenkivel alapon is ! Írj privátban ! Csak ott !!! Üdv:/-/:-
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Ma délelőtt 10körül Szegeden leszek. Hölgyet kényeztetnék. (Ujjal, szájjal stb.) Ha felkeltette az érdeklődésedet írj egy üzit.
Párt keresünk ahol a fiú hetero. Utazni tudunk.
Fehervaron közöshokira szabadban vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ma este csatlakoznék olyan parhoz ahol a hölgy nagycicis és szereti ha hosszasan kényeztetik a melleit.
Cuckold ,bisex jatékokban is benne vagyok.
Bp és környéke.
Cuckold ,bisex jatékokban is benne vagyok.
Bp és környéke.
Tűzijátékra Pesten,Huncut Bevállalós hölgy, asszony Ma.
Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.

Sziasztok,formás csajjal ismerkednék rendszeres találkákhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Hozzánk hasonló, swinger és naturizmus kedvelő partnereket keresünk.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.