60+ telt nagy popó 120d lógó cicik stb...nem független vagy pár is ahol a papának már nem megy de szvesen engedi kurni vagy kuratni a mamát. Mindenkinek válasz
Csütörtökön kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival.
Helyem lesz, anál csak gumival.

40 es házaspárként keresünk ma estére egy olyan hölgyet aki élvezné ha egy nő hosszasan kényeztetné.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
40es pasiként érett hölgy titka lennék!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Zalaegerszegen este pasi?

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Középkorú Férfi vagyok Budapest és környékén Bi Párral szeretnék kialakítani egy kellemes hosszútávú kapcsolatot!
Sziasztok! Balatonszárszón keresünk Hölgy partnert vagy Párt. 10 fős baráti társaság vagyunk akik vasárnapig itt pihennek
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 26. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 26. szombat 09:26
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, holnap és hétfőn este 21 után szopnék továbbra is.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok ma estére keresek Bp-i párt ,hölgyet
Zalaegerszegen ma, holnap és hétfőn este 21 után szopnék továbbra is.
Sziasztok. 08.29 kedd koradélutántól keresünk nagycicis,bisex hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt.Nálunk Andi nagyon szeret nyalni ezért ezt preferáló hölgyet/ párt keresünk.Az úrnál nagyobb,vastagabb intim méret nem lenne hátrány.
Fogadni tudunk érden.
Fogadni tudunk érden.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Zalaegerszegen most szopnék. Hely van.
Nőt párt ffit keresek
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
37-50 korosztályból, érzéki szexet, hosszas kényeztetést, (olajos masszázst) kedvelő hölgy barátnőt keresek délelőtti szabad foglalkozásra.