Budapesti, 61 éves egyedül élő, kulturált és beszélgetni is tudó férfi keresi "szexbarátnőjét" - idősebb, fiatalabb... a kor nem nagyon számít. Fétisem a harisnyák és a szexi dresszek. Szeretek örömet adni és kapni... és nem sietek el semmit. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Budapesti, 61 éves karakteres férfi keresi "szexbarátnőjét" - idősebb, fiatalabb... a kor nem számít. Helyem van.
Miskolci hölgyet vagy párt keresek 10.20-24 ig helyem van
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Fehervaron egy kis kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Délelőtti órákban csevegnèk Skype on, aztán bármi lehet. Vannak fotóim, fotóink.
Sziasztok! Kiskunfélegyházáról és környékéről, esetleg Kecskemétről keresek hosszabb rövidebb távra partnert..írjatok!

50-60 között hölgyet kényeztetnék az erotika vonalán.

Sziasztok.
Ma estére "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Ma estére "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Délelőtti órákban szívesen csevegnèk Skype on. Kèpcsere stb
Sziasztok,Bajai fiatalos pasi vagyok,formás hölgy partnerem keresem nem csak szexhez.
Kezdöként szeretnék ismerkedni beszélgetni hölgyekkel párokkal

Sziasztok
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Üzenet módosítása
Hétköznap, napközbeni kalandra keresek partnert a közelemből, hely szükséges. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Üzenet módosítása