Sziasztok. Dunaújváros, és környékén ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem is lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgyet vagy part keresek! Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
A hosszúhétvégén adatlapunk alapján négyesben kalandoznánk…
Privátban várjuk az érdelődéseteket!
A hosszúhétvégén adatlapunk alapján négyesben kalandoznánk…
Privátban várjuk az érdelődéseteket!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
58 éves pár keres normális palit,Fejér megyéböl.
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Üzenet módosítása
Nös,kapcsolatban élök kiméljenek!!@
Üzenet módosítása
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
Diszkréció , igényesség nagyon fontos nekünk!
Előny ha nagyobb a mérete az átlagnál!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sportos igényes hetero helyes férfit keresünk normális szexhez, a párom örömére!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok! Hetero pár vagyunk, párom 25 éves extra csinos, Én 30 éves normális srác vagyok!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
35 év felett keresünk!
Pest megye!
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Hello! Pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Adatlap szerint. Csak az írjon aki komolyan is gondolja! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok Nagy és Vastag faszú aktív 40 + os férfit keresek a ki használna minden jóra diszkréten Budapest és környéke
Hello,csinos hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb távra.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Kecskeméten keresek nagy mellű nőt cici gyúrásra. Kor nem lényeges!
Holnap, pénteken este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Egyedül élő Pécsi magányos hölgyet keresek kor és alkat mindegy...Jó fej légy...
Sziasztok
Fehervaron delelőtt vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi