Sziasztok! Idősebb hölgyekkel, párokkal ismerkednék!
Állandó, diszkrét kapcsolatra keresek mosolygós, kedves nőt, lányt.
Már nem szeretnék gyermeket, nem szeretnék házasodni, nem szeretnék odaköltözni.
Csak és kizárólag mély baráti és szexkapcsolatra vágyom.
Diszkréten (nem bujócskázva, de diszkréten)
Már nem szeretnék gyermeket, nem szeretnék házasodni, nem szeretnék odaköltözni.
Csak és kizárólag mély baráti és szexkapcsolatra vágyom.
Diszkréten (nem bujócskázva, de diszkréten)
Ráérős nyugdílyas hölgyet kényeztetnék erotikusan.

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat
Sziasztok!
50év feletti hölggyel vagy párral ismerkednék Monor-Cegléd környékén.Alkat mellékes.
50év feletti hölggyel vagy párral ismerkednék Monor-Cegléd környékén.Alkat mellékes.
Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Megismerkednék 40 feletti kíváncsi hetero úrral,akit izgatna szexfilmnézés közben egy közös hoki egy ápolt kellemesen sportos sráccal,helyem van Pestmegyében.Főleg esténként vagyok szabad!
Sziasztok.
BISZEXUÁLIS lány keresek. (Nem párt!) és valósat
hármas örömökre. Nem a párom unszolása végett.... Ha szeretnél megismerni ,igyunk meg egy kávét egy semleges helyen, minden elkötelezettség nélkül. Privátba jelentkezz, ha létezel.
BISZEXUÁLIS lány keresek. (Nem párt!) és valósat

Budapesten a XIX-XX kerületekből várom olyan idős hölgyek jelentkezését, akiket orálisan kényeztethetnék. Lehettek páros is.
Nyíregyházán idősebb kedves párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Győr?
Szopni imadot keresek
42 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni és nem komolytalanok??
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni és nem komolytalanok??
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok, párt, hölgyet keresek hetero alapon.

Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.