45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna, a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
18-19-20. kerületben keresek elhanyagolt hölgyet holnapi napközbeni talira. Hely szükséges!
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Priviben irj
Orálkedvelő kedves Bp-i asszonyt keresek diszkrét búvóhelyemre! Akár férje kíséretében is...
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Kaposvárról van aki pasit akar? Hely kell! Hölgyek párok!
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Elhanyagolt hölgyet nagymamát keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Testi és lelki örömök velem. Írj. Kor alkat nem számít csak élvezd az életet velem.
Sziasztok! Idősebb hölgyekkel, párokkal ismerkednék!
Állandó, diszkrét kapcsolatra keresek mosolygós, kedves nőt, lányt.
Már nem szeretnék gyermeket, nem szeretnék házasodni, nem szeretnék odaköltözni.
Csak és kizárólag mély baráti és szexkapcsolatra vágyom.
Diszkréten (nem bujócskázva, de diszkréten)
Már nem szeretnék gyermeket, nem szeretnék házasodni, nem szeretnék odaköltözni.
Csak és kizárólag mély baráti és szexkapcsolatra vágyom.
Diszkréten (nem bujócskázva, de diszkréten)
Ráérős nyugdílyas hölgyet kényeztetnék erotikusan.

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat
Sziasztok!
50év feletti hölggyel vagy párral ismerkednék Monor-Cegléd környékén.Alkat mellékes.
50év feletti hölggyel vagy párral ismerkednék Monor-Cegléd környékén.Alkat mellékes.
Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon párral ismerkednénk
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Megismerkednék 40 feletti kíváncsi hetero úrral,akit izgatna szexfilmnézés közben egy közös hoki egy ápolt kellemesen sportos sráccal,helyem van Pestmegyében.Főleg esténként vagyok szabad!
Sziasztok.
BISZEXUÁLIS lány keresek. (Nem párt!) és valósat
hármas örömökre. Nem a párom unszolása végett.... Ha szeretnél megismerni ,igyunk meg egy kávét egy semleges helyen, minden elkötelezettség nélkül. Privátba jelentkezz, ha létezel.
BISZEXUÁLIS lány keresek. (Nem párt!) és valósat

Budapesten a XIX-XX kerületekből várom olyan idős hölgyek jelentkezését, akiket orálisan kényeztethetnék. Lehettek páros is.
Nyíregyházán idősebb kedves párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.