Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Nőt párt ffit keresek orális játékokra kor alkat nem számít
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Keress, írj bátran és összehozunk egy izgi talit.
Keress, írj bátran és összehozunk egy izgi talit.
Imádok szopni 70-es bí vagyok.
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
sziasztok 50-60 év feletti hölgyet vagy párt keresek alkat nem számit.Pest megye monor -cegléd-nagykáta környéke előny.
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit nőt ffit párt
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Sziasztok, feleség megosztás, cuckold témában leveleznék hasonló érdeklődésű, fantáziájú férjjel.
Sziasztok, Bajai független,fiatalos pasi vagyok,formás csajjal ismerkednék hosszabb távra . Belefér egyéb szabadidős program is.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.