Sziasztok! Ápolt, igényes pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk valós párokkal, Gödöllő v BP közelében, kölcsönös szimpátia alapján Csak nem dohányzók! 50-ES/PÁR
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres programokhoz.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Miskolci holggyel vagy párral ismerkednék .Nyitott vagyok minden jóra Priviben írj
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék Zala megyében.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kedves ápolt kisebb méretű uni bi pasit keresünk az adatlapunk alapján. Kizárólag fényképes levélre válaszolunk mail-ben. Közelből keresünk idő hiány miatt este 10 után. Szép estét mindenkinek!
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgye,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Sziasztok !hölhhyel,párral ismerkednék!
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni??