+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár intím masszázs. Akár hosszú távú házibarát! Győr
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok.
Ma este ráérő párhoz csatlakoznék adatlapomnak megfelelően.
Én, elmegyek a megbeszélt találkozóra,nem csak ígérgetek. Szóval ha mára tuti parnert szeretnétek,úgy várom a megtisztelő megkereséseket
B.U.É.K mindenkinek.
Ma este ráérő párhoz csatlakoznék adatlapomnak megfelelően.
Én, elmegyek a megbeszélt találkozóra,nem csak ígérgetek. Szóval ha mára tuti parnert szeretnétek,úgy várom a megtisztelő megkereséseket
B.U.É.K mindenkinek.
35-60 év közötti, férfias partnerrel tölteném a szilvesztert.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szimpatikus párral (párokkal) ismerkednénk, szilvesztereznénk…
Mi 50/55 éves fiatalos pár vagyunk.
Szimpatikus párral (párokkal) ismerkednénk, szilvesztereznénk…
Mi 50/55 éves fiatalos pár vagyunk.
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Sziasztok! Jövő hétre a délelőtti órákra keresünk, hellyel rendelkező bisex párt, vagy uni, aktív pasit!
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (70 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok.Hölgyek, párok társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn! Kölcsönös szimpátia esetén fogadlak szívesen.Várom üzeneted!
Ma este hölgyeket,párokat kényeztetnék hetero és bi alapon is. Bp. és környező megyék..
Valaki? Senki?
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...

Zalaegerszegen most és egész délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem van
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasi vagyok.Formás hölgy partnere lennék hosszabb távon,esetleg nem csak szex.
Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.