Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.

+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
50-60-70 es párral vagy hölggyel ismerkednék pest megyében.
50-60-70 es párral vagy hölggyel ismerkednék pest megyében.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,Bajai fiatalos pasi vagyok,hölgy partnerem keresem rendszeres találkákhoz.Valaki?.
Jó fej párok? (nem, szóló pasik nem)
)

Asszonyok lányok párok ?Sportos jól tejelő kan keres Pest megye privi .
Sziasztok.
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Szeress nyalni hosszasan. Pasik között enyhe bi lehetséges,de nem feltétel.
Hölgytagunk enyhén molett.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont.
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Szeress nyalni hosszasan. Pasik között enyhe bi lehetséges,de nem feltétel.
Hölgytagunk enyhén molett.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont.
Szigetszentmiklóson szopnék ma
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit keresünk ma estére akit orálisan kielégíthetnénk. Semmi sincs kizárva, az orálon kívül a női taggal akár több is lehet. Párokkal, hölggyel is szívesen ismerkednénk. Csak Budapestiek jelentkezését várjuk. Arcos és intim fotót a szimpátia és a kémia megléte miatt kérni fogunk, amit természetesen viszonzunk. Kommunikáció emailen vagy google chaten lehetséges. Valós személyeket keresünk, mi is azok vagyunk. Kamusok kíméljenek!
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!

01.26. este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. Igényes ápolt nagy méretű cuckold kedvelő pasi vagyok.privátban írjatok
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Sziasztok! Ma este/éjjel hellyel rendelkező hölgy vagy pár Bp/Pest megyében lenne, aki fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit?
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
60 70 körüli hölgyet párt keresek
Tartós kapcsolatot szeretnék
Tartós kapcsolatot szeretnék