Csinos lányt, vagy pár hölgytagját keresem lehetőleg hosszútávú találkozásokra. Sportos, igényes, srác vagyok. Higénia és diszkréció adott és elvárt. Szombathelyen van helyem, utazni 50km-es körben tudok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szép jó napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot 40 felett.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom az érdeklődéseteket.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot 40 felett.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor várom az érdeklődéseteket.
Köszönöm.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Punci nyalás, szendvics szex, vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek, személyes tali, ha minden szimpi, akkor folytatás, bármikor! Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr.
Az esztergomi szaunában jövő héten szívesen ismerkednénk....
50-es, szentendrei pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk!
50-es, szentendrei pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk!
Asszonyok párok ?Pest megye?Sportos igényes kan keres !privi !
Szívesen ismerkednénk veletek.
(Ez egy válasz Kettesben 75 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 31. szerda 12:18

Sziasztok, Ismerkedjünk! Adatlapunk szerint,! Aztán majd meg lássuk,
Pest megyei kezdő pár 47 évesek keresnek szimpatikus párt ismerkedésre és minden jóra,ahogy alakul.
Jó fej, vidám pár ismerettségét keressük, közös programokra
Csak párok! minden más infó a lapunkon
)

Csak párok! minden más infó a lapunkon

Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Az esztergomi szaunában jövő héten szívesen ismerkednénk....
50-es pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk!
50-es pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, kisfarkú, enyhén bi pasit szeretnénk!
+50+60+70-es ,(akár 80-as is.),perverz hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel. 46 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van, utazni is tudok vagy akár hozlak-viszlek..
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék ha lehet rendszeres randikon.Bajai fiatalos pasi vagyok.
hétvégén febr 3-án utazik esetleg valaki Bp-ről Balaton felé? veszprém/tapolca/keszthely?
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80