Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Sziasztok párok!
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Ha esetleg van itt a közelemben olyan pár, ahol bi beállítottságú a pasi, vagy akár heteró, de kíváncsi, akkor szívesen rész veszek harmadikként a szeretkezésetekben, viszonzás nélkül kényeztetem mindkettőtöket. Tabuk nélkül.
Én ápolt, 47 éves borotvált, bi iránt érdeklődő, nem független pasi vagyok.
Vas Megye, és környéke.
T.
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Sziasztok.
Hatvan környékén ismerkednék titkosan.
Hatvan környékén ismerkednék titkosan.

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Jászberényi hölgyel barátkoznék!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznék
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.Érett hölgy társaságat keresném.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Uni bi pasiként párokhoz csatlakoznék
Többi az adatlapon
Többi az adatlapon
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Sziasztok Pesterzsébeti fürdőben leszek párommal, szivesen ismerkednénk hölgyekkel párokkal.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.