Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek. Vas Megye
T.
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Ma és holnap Keszthely, Hévíz, Zalakaros és környékén pihenő párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
177/75 ápolt, intelligens, hetero vagyok, van tapasztalatom.
Priviben keressetek.
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Csepeli hölyget kényeztetnék
Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok.idösebb holgyel páral ismerkednék.Gödöllőn.lehet duci pár is
Szívesen ismerkednék Hölgyekkel vagy párokkal a hölgy örömére! Heteroszexuális férfi vagyok,tanult masszőrként szívesen masszírozok,erotikus masszázs,intim masszázs hölgyek részére!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok Pesterzsébeti fürdőben leszek párommal, szivesen ismerkednénk hölgyekkel párokkal.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Uni bi pasiként párokhoz csatlakoznék
Többi az adatlapon
Többi az adatlapon
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet
Irj
Köszi.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Sziasztok.Érett hölgy társaságat keresném.