Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Heves megyéből masculin aktív bi írjon.
Fehervaron vki kalandra?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
Aktív na faszú férfivel ismerkednék , vékony aktív soför , kamionos bika ?
Sziasztok!Szombaton swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Várjuk párok,lányok jelentkezését.Érdeklődni privátban.
42 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként 40-55 év közötti párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám (Szóló férfit nem keresek, köszönöm megértésedet.)
Jászberényi nővel ismerkednék!
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…/párokat kukkolnék szex közben / hölgyet maszti közben //
Sziasztok,formás hölggyel randiznék,ha lehet nem egy alkalommal.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Jo reggelt
50- 50feletti hölgyet kényeztetnék
50- 50feletti hölgyet kényeztetnék

sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Miskolcról ismerkednek 50 éves férfi vagyok
Sziasztok!
Ma este valaki Jászberény környékén?
Ma este valaki Jászberény környékén?