Sziasztok hétvégén Szegeden leszunk szívesen megismerkednènk másik parral szombat este
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szigetszentmikloson cumiznék ma
Most délelött akár fogadni is tudok párt is erotikára kor nem szàmít.
50 körül a leg jobb
50 körül a leg jobb

Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Miskolci hölgyet keresek harisnyás punci nyalasra
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Kukkolás szex közben is érdekel engem !!‘’
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Szigetszentmiklóson szopnék ma
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, korban < 40!
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 05. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 16:06
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, és szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék rendszeres randikon
. Bajai fiatalos pasi vagyok.
. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma, és szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkorban: < 40!
Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.