Sziasztok.
Márc.23.án igényes házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Szívesen látunk még jó fej vonzó párokat....
Részletekért érdeklődj bátran privátban.....
Márc.23.án igényes házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett!
Szívesen látunk még jó fej vonzó párokat....
Részletekért érdeklődj bátran privátban.....

Idős kővér nagy mellű nem borotvált,egyedűláló magányos nőket keresek.Baranya,Tolna
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Sziasztok!
Budapesten ,valóban nagy méretű cerkát kedvelő nőt keresek !
Heteró alapon párhoz csatlakoznék.
Budapesten ,valóban nagy méretű cerkát kedvelő nőt keresek !
Heteró alapon párhoz csatlakoznék.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Jól szituált nem független bi pasi keres Vas Megye környékén olyan bi, esetleg hetero, de kíváncsi párt, ahol szükség lehetne még egy nyelvre, vagy esetleg plusz egy szájra…..
Szívesen színesíteném a szeretkezéseteket, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
T.
Szívesen színesíteném a szeretkezéseteket, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
T.
Sziasztok.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Pécs, valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
+60+70+80-as korosztályból keresek hosszú távú partnereket!!,..,diszkréten!! Írj privátban!!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Férfi masszőrt keresek március 18 hétfőre Siófokon masszázshoz és egyéb dolgokhoz. Hely ok.