Most a hétvégén keresem locsolómat.

Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok.
Szalkszentmárton, Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, aki, akik két diszkrét negyvenes pasit keresnének? Autós szex, vagy van helyünk is. Részleteket,vfeltételeket, beszéljük meg privátba.
Kis elő husvéti locsolás!
Zoli és Lajos.
Szalkszentmárton, Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, aki, akik két diszkrét negyvenes pasit keresnének? Autós szex, vagy van helyünk is. Részleteket,vfeltételeket, beszéljük meg privátba.
Kis elő husvéti locsolás!
Zoli és Lajos.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Sziasztok!
Egerben húsvétoló kedves szimpatikus párral kalandoznánk…
Egerben húsvétoló kedves szimpatikus párral kalandoznánk…
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok a hétvégét Nyíregyházan töltjük cuckoldra ill többes szexre keresünk férfit, férfiakat vagy párokat. Minden jóra. Úraknal a nagyon méret szimpatikus. Fogadni nem de útazni tudunk. Köszönöm Kellemes hétvégét mindenkinek.
Sziasztok!2024.03.30.-án Húsvéti swinger bulit tartok Nyíregyházán. Érdeklődni privátban.Hölgyek és párok jelentkezését várom.Puszi Kata
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok,Baja és környékén formás hölggyel randiznék.Fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...

Sziasztok. Ma délelőtt rá erő hölgyet párt keresek Pápa környékéről!
+60+70-es hölgyet,párt keresek ,hosszútávú diszkrét kapcsolatra!!!,....,keress privátban!!
A húsvéti hétvégére keresem locsolómat.

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt, párt bpn. Ápolt, normális férfi vagyok! Sziasztok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Szegedi ápolt, szeximádó hölgyet keresek szeretői szexkapcsolatra.Én ápolt, diszkrét, potens férfi vagyok. Privát üzenetben várom leveledet.