Üdv mindenkinek!
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Zalaegerszegen csütörtökön, pénteken dél körül szopnék.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
40-es házaspár bi férfi taggal hasonló párt keres, ahol a hangsúly a fiús játékokon van.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, akár biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, akár biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok , 05.11 este , Pest közelébe SW házibuli rendeznek , én is megyek ,de keresek egy hölgyet , csajszi aki elkísérne . Ha érdekel privátba megbeszéljük.
Laca
Laca
Sikerült megtalálni a megfelelő jelöltet?
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2024. 04. 24. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 22:43

Sziasztok!
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok. Ápolt ,igényes hölgy ,pár diszkrét házibarátja lennék . Bp
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!……//(()(((
sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok ! Szekszárdon partnert keresek 40-65 közötti hölgyet párt házaspárt kellemes diszkrét szexkapcsolatra mindenki örömére. Válaszokat privát üzenetben várom.
Jo estét hölgyek/urak.
27.én most szombaton ( holnap) nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, jó hangulat, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet, élvezzük a napot és egymást.
Én ott leszek, gyertek ti is. Hogy kellemes napunk legyen
27.én most szombaton ( holnap) nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, zene, jó hangulat, stb..
Ismerkedésre szuper hely.
Még akármi is lehet, élvezzük a napot és egymást.
Én ott leszek, gyertek ti is. Hogy kellemes napunk legyen

Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en. Hetero férfi vagyok, 46 183/85
Jászsági hölgyel ismerkednék!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!