35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Hétvégi rendszeres találkákra keresek hölgyet!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben /!!!!!!!!////
Kedves Hölgyek!
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait
Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze van a lakásom.
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait

Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze van a lakásom.
Harmadiknak keresünk,borotvált nagyfarkú pasit,párom kényeztetésére! Csak fényképes levelekre reagálunk!
Sziasztok! Párokat keresünk! Egymás elötti sex! Csak párokkal!! Csak is Eggymás ellőti sex!
Sziasztok!
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Ma estere keresnek Budapesten társaságot. Igenyes, potens, 36 eves pasi vagyok. Helyem van 13.ker.
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék ha lehet hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Korombeli vagy idősebb, heteró életvitelű, méretes szerszámmal rendelkező férfit keresek diszkrét játszadozásra a profilom alapján.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Zalaegerszegen mától vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.
Sziasztok .
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Sziasztok
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Élvezésig
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Élvezésig
Sziasztok.Idősebb hölgyet párt keresek.Diszkrét megbízható pasi vagyok
Pasikat várok vad szexpartikra. Jöhettek többen is. Beszállnék bulikba legénybucsu szülinap stb. 45 éves nagy mellű baxos ribanc vagyok.... légy perverz ápolt a kor nem számít. várom leveled