Zalaegerszegen jövő héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz!
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Keresek 40 felett az se gond ha sokkal idősebb vagy. Imádok nyalni. Ha érdekel írj!
Kecskeméti,diplomás ,magas 50-es és fiatalos ffi vagyok barátnőt,szexpartnert, társat keresek ebben a sorrendben....Imádom a női testet kényeztetni,nem vagyok önző, ha kell teljesen alárendelem magam a partnerem kielégülésének.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Zalaegerszegen jövő héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz!
Szép napot, ma estére keresek BP-i hölgyet párt, lenne kedved kedvetek ismerkedni?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?///<><><<
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Aktuális még esetleg? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 14. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 14:49
Aktuális még esetleg? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 14. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodban pasival. Max 60km! Fotó előnyt jelent. Csak a közelben keresünk pasit.
Idősebb hölgy ma esti randira? Kocsi, hely van.
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodban pasival. Max 60km! Fotó előnyt jelent. Csak a közelben keresünk pasit.
Jászsági hölgyel barátkoznék.