Jovohetre keresewk nőt párt 3 imádok nőt jó sokáig nyalni kor alkat nem.szamit
Zalaegerszegen ma reggel, illetve délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Ózd és környékén keresek hölgyeket facesittingre vagy bármi perverz játékre 28 eves mackós alkat vagyok utazás nem probléma de helyem is van
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Sziasztok
Éljük meg a vágyainkat!
Kötelezettség nélküli,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nős vagyok,nem baj ha házas vagy….
Bonyodalmaktól mentesen,csak az élvezetért….
Éljük meg a vágyainkat!
Kötelezettség nélküli,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nős vagyok,nem baj ha házas vagy….
Bonyodalmaktól mentesen,csak az élvezetért….
Nagymellű telt vagy kövér nő melleit gyúrnám, masszíroznám Kecskeméten!
+60+70-es korosztályt kedvelem!,...,de úgy látszik kihaltak!!,...,vagy nem szeretik a szexet,a testiséget!??..........,de ,ha van ilyen!?.,.......,keress privátban!!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !//;;;;
Sziasztok ! Heteró pároknak ,nőknek lennék valóban nagy cerkámmal a játszótársa Budapesten!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kecskeméti biszex párt keresek
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80