Sziasztok
Éljük meg a vágyainkat!
Kötelezettség nélküli,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nős vagyok,nem baj ha házas vagy….
Bonyodalmaktól mentesen,csak az élvezetért….
Éljük meg a vágyainkat!
Kötelezettség nélküli,diszkrét kapcsolatot keresek.
Nős vagyok,nem baj ha házas vagy….
Bonyodalmaktól mentesen,csak az élvezetért….
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Ismerkednék, barátkoznék, sok szabadidővel, lehetőséggel, horgászós hellyel!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Ózd és környékén keresek hölgyeket facesittingre vagy bármi perverz játékre 28 eves mackós alkat vagyok utazás nem probléma de helyem is van
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Zalaegerszegen ma reggel, illetve délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Jovohetre keresewk nőt párt 3 imádok nőt jó sokáig nyalni kor alkat nem.szamit
Kecskeméten keresek egy finom simogatni való nőt!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Üdv! Párt keresek hétvégére
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Sziasztok, 45+ párt, hölgyet keresek nem egy alkalmas kalandra. Ha tetszik amit az adatlapomon látsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Tamás